NABO presenterar tre provsmakningslådor med ekologiskt te.

27 augusti 2021

Te- och kaffeföretaget NABO släpper tre olika sorters provsmakningslådor med ekologiskt te. Med Nabos lilla telåda, Nabos svarta telåda och Nabos gröna telåda vill NABO göra det enkelt och luftfyllt att prova nya tesmaker, utan att behöva köpa en stor förpackning direkt.

“Det är så roligt att kunna presentera de här provsmakningslådorna med te, vi tycker det är ett bra sätt att prova nya smaker på, utan att behöva köpa en större mängd innan man vet om man tycker om sorten” säger Sofie Thunman på NABO.

Nabo har varje år, sedan 2011, tillverkat och sålt Teadventskalendern som blivit en kär jultradition hos många tedrickare. Nu blev det dags att ta tag i idén om provsmakningslådor, som funnits länge.

“Idén om provsmakningslådor med te har legat och puttrat ett tag och det känns kul att kunna presentera en serie lådor med lite olika inriktningar. Det är något vi har känt en efterfrågan på, men inte kunnat lösa helt och hållet med Teadventskalendern” säger Lizette Gustafsson som är VD på NABO.

Nabos lilla telåda är fylld med blandade tesorter; grönt, svart, rooibos och örtte, medan Nabos gröna telåda består av enbart gröna teer och Nabos svarta telåda enbart svarta teer. Alla teer är ekologiska och smaksatta med olika karaktär.

Mönstret som pryder lådorna är illustrerat av Janie Jagborn.

Nabos serie med provsmakningslådor finns i handeln från och med 27 augusti 2021, för 229 kronor. Varje ask innehåller sex sorters teer á 10 gram, vilket räcker till 4 koppar te per sort. Finns att köpa hos nabostore.se samt utvalda återförsäljare.

All produktion för Nabos lilla telåda, Nabos gröna telåda och Nabos svarta telåda sker i Sverige (bortsett från teodlingen) och alla teer är certifierat ekologiska.

Vill du veta mer? Kontakta Sofie Thunman på NABO, hej@nabostore.se eller 0346-84243

Högupplösta bilder för nedladdning

Klicka på bilden för att ladda ner den. Fotograf: Emma Shevtzoff för Nabo.

Behöver du ytterligare bildmaterial? Hör av dig till hej@nabostore.se!

Klicka på bilden för att ladda ner den. Fotograf: Sofie Thunman för Nabo.