Manuell mjölkskummare

299 kr

Bodums manuella mjölkskummare Chambord gör det möjligt att få ett lagom kompakt och fint skum till ditt kaffe, utan att behöva sätta ännu en köksmaskin med sladd på köksbänken. Den här snyggingen kan ju istället förvaras på en fin öppen hylla i köket, för den är faktiskt en prydnad, precis som alla Bodums kannor.

Såhär gör vi när vi skummar mjölk i den här kannan:

Häll mjölk i glaset, värm i mikron i ungefär 20-30 sekunder. När mjölken är färdig, sätt på locket och dra silen upp och ner ungefär 10 gånger och vips! Du har ett kanonskum. Så gott och smidigt! Vi tycker att laktosfri mjölk eller iKaffe ger ett extra bra och krämigt skum, men det fungerar förstås med alla typer av mjölk.

Mjölkskummaren tål maskindisk.

I lager

Mjölkskummare Chambord 0,15 L från Bodum. Tål maskindisk.

Leveransinformation.

Vi packar och skickar dina varor från vårt lager i Fridhemsberg. Leveranserna utförs av Postnord, och vi skickar med tjänsterna Varubrev eller MyPack, du väljer leveranstjänst i kassasteget. Vår leveranstid är 2-5 dagar, men oftast levererar vi inom 3 dagar. Har du frågor kring din leverans, är du välkommen att kontakta hej@nabostore.se.

Din leverans.

Dina varor packas fint och levereras från vårt lager i Fridhemsberg. Vi skickar leveranser med PostNords tjänst My Pack Collect samt PostNord Varubrev, vilket gör att ditt paket är spårbart hela vägen från oss på NABO till dig. Om du har några frågor gällande hur ditt paket packas eller skickas, känn dig alltid välkommen att höra av dig till oss på hej@nabostore.se. Alla prenumerationer skickas med PostNord Varubrev, i ett paket litet nog att gå ner i ett brevinkast.

Leveranstider

Vi skickar ordrar varje dag, och vår normala leveranstid brukar vara 1-4 dagar, beroende på vilken tid beställningen kommer in och var i landet kunden bor. Under vår högsäsong, september-december, är leveranstiden 1-5 dagar. Om du har frågor kring detta,  släng iväg ett mail till oss på hej@nabostore.se så hjälper vi dig! Vi lovar att alltid göra vårt bästa.